Reacties

 1. Vicky

  Vandaag de tour de hippo gereden onder het motto “een beetje regen houdt ons niet tegen”😊 Wat wist Wats de baantjes goed te vinden ! De soms modderige rit heeft onze spiertjes deugd gedaan🤩 Grt, Vicky, Jo, Vince en Mil

 2. Elke de Laat

  We reden vandaag de blauwe bollen #hippo. Het was super, vooral de modderwegjes vonden onze jongens super! We misten wel een paar QR-codes…
  We genoten van de familierit.
  Jef, Flor, Lowie, Sven en Elke

 3. Verbessem Tom

  Wat een heerlijke tocht. Mooie manier om Wats toch een beetje te leren kennen. Kids hebben er enorm van genoten.

 4. Candy

  We hebben de tour Hippo gedaan, super mooi en heel afwisselen zoals bos, tussen veldbaantjes alsook de kern van dorpen.

 5. Jan Hertecant

  Wat een mooie route
  Samen met schoonzoon Pieter met de koersfiets de Tour gedaan. Veel nieuwe plekjes ontdekt en genoten van de verborgen plekjes. Een mooi initiatief met alle eerbetoon aan Wats en familie. Een aanrader, enkel rekening te houden met keuze van fiets of voldoende materiaal mee te nemen om banden te herstellen 🙂
  We drinken op jullie gezondheid een biertje

 6. Ben

  Heb samen met mijn vrienden de Tour De Wats gereden gisteren. Door weer en wind, leuke maar vermoeiende tour! Zeker een aanrader.

 7. Sabrina Van Strijthem

  Tim en Nand van de wielerschool reden vandaag de rode route.
  En ze smulden van het lekkers dat de smulhoeve te bieden heeft.
  Het is een fijne route (wel best met gewone stadsfiets of cyclocross want er zijn een paar uitdagende – en extra mooie stukjes door het bos bij die iets minder geschikt zijn voor de racefiets). De route is heel goed aangeduid. Zelfs als fervente fietsers hebben we nieuwe stukjes ontdekt. Dat is extra leuk.
  Het is een mooi initiatief dat we een warm hart toe dragen.
  Stevige wielergroet!
  Tim, Nand en familie

 8. Dorine Boddin & Sara Collijs

  Een heel mooie fietstocht langs plekken die we nog niet ontdekt hadden. Lieve groeten Dorine en Sara Collijs
  PS Het “Wats-ijsje” heeft ons gesmaakt😍

 9. EliKims, Jack,Polly&Willow

  Wats, de Tour de Hippo is bij deze ook getest en goedgekeurd door een goedgevulde bakfiets! Wij kijken er al naar uit binnenkort de rode bollen te volgen. En dan deze route opnieuw en opnieuw te doen ❤️

 10. Silke en Bram

  Wij combineerden een beetje blauw en rood en plakten er zelf nog een stukje aan om thuis te kunnen vertrekken en terug toe te komen. Wat een mooie tour! Ik denk dat er daar iemand megatrots is op zijn eigen mooie touren! 🌟

 11. Patrick Willems

  Beste Baud en Veerle,
  zoals ik jullie al eerder zei, blijf ik dit een prachtig initiatief vinden. wij hebben zondag genoten van onze bubbeltocht door de streek. Het was een wat onverwacht parcours, maar dat heeft juist zijn charmes, en in Coronatijd kan je het perfect permitteren om wat ‘trager’ te genieten. Het heeft alles: kleine onverwachte padjes, steegjes (met veel glas weliswaar in dat extra lusje in Okegem) stukjes bos, tegelbrede stroken, maar ook een Kluisberg met 15% stijging, een betonnen piste… Ik ben fan van Wats! Hij heeft mijn hart gestolen – en dat klakske, dat vind ik gewoon het einde – zo gaaf! Ik zou graag de de Tour de Wats elk jaar willen rijden met het diaT1op team. bedankt voor de leuke ervaring!

 12. Veerle, Lieven ,Dominique, Stef

  Het was fijn om Wats te leren kennen,een fijn kereltje. Het is zo fijn, hartverwarmend en bewonderingswaardig dat jullie de mooie herinneringen zo levendig willen houden.

 13. Veerle, Lieven, Dominique, Stef

  Leuk begin van onze tocht, deze beelden kunnen alleen maar energie geven…

  Spijtig dat we nog niet aan een snack toe zij, anders hadden we zeker de cervela geproefd…

 14. Tim Van Keymeulen

  Dag lieve mama en papa en familie van Wats,
  wij zijn een wielerteam uit Denderhoutem (KSC Labiekes, momenteel Alfasun Alfacool Cyclingteam, http://www.labiekes.com) met focus op jeugd. Het verhaal van Wats greep ons aan te meer omdat we zelf jonge renners van ongeveer dezelfde leeftijd in ons team hebben. Jullie initiatief om fietsroutes uit te stippelen ter nagedachtenis van Wats vinden we dan ook een supercool idee! We hebben deze voormiddag met een groep aspiranten (+/- 13 jaar) de Tour de Wats gereden en na afloop vroegen de renners of we volgende week weer zo’n toer zouden doen 🙂 Het moet zijn dat ze de route hard geappreciëerd hebben: veel rustige en fietsvriendelijke wegen, mooie uitzichten, straffe verrassingen onderweg (oa. Kuifje gezien achter een raam!) en af en toe een stevige kuitenbijter 🙂 Dus nogmaals dank voor de mooie toer. Als tegenprestatie zullen we Hippo & Friends steunen en enkele klakskes aanschaffen 🙂

 15. Ella, Lars, Anja en David

  Vandaag hebben we de tour gefietst, met af en toe een heerlijk zonnetje en aan de smulhoeve een ijsje! Het was heel fijn om zoveel nieuwe wegjes te ontdekken. We kenden Wats niet persoonlijk maar het leek dat we met eentje meer fietsten.
  Bedankt voor de mooie organisatie en en succes met de werving!
  Hartelijke groeten

 16. Arnaud van Aerssen

  Beste familie Geirnaert/Van Ginderachter,

  Wat een geweldige organisatie! Vandaag fietsten we de Tour de Glace. En Wats heeft gelijk: wat zijn die bollen grooooot bij de hoeve!

  De tocht bracht ons bij heel wat mooie plekjes! Met als geweldige afsluiter een babbel met jullie en een bezoekje aan Wats.

  Wij warmen onze beentjes al op voor de volgende route!

 17. Sabine De Wachter (mama Yoran)

  Vandaag tour de glace gefietst. Super leuke tour, soms wat modderig maar dat vonden de mannen geweldig 😀. Weer nieuwe plekjes ontdekt, bedankt hiervoor! Op naar tour de hippo 😉.

 18. Marie

  Vandaag in primeur de tour de glace gedaan. Begonnen aan de smulhoeve, zodat we ook daar konden eindigen. Ah ja! Die coupe Wats moesten we uitproberen!
  Veel mooie plekjes leren kennen in Roosdaal!
  En de kinderen vonden het geweldig om de pijltjes te volgen. Zo hebben ze de 8 km vlotjes gestapt! Zelfs de korte beentjes van 4-jarige Tille hebben de tour trots gestapt.
  Liesbeth, Els, Marie
  Gust, Vik, Noor, Tille & Lieze

 19. Annick Borloo

  Goedemorgen,
  Deze ochtend werd ik ter hoogte van de Smulhoeve opgehouden door een enorme plas water.
  (Hier moet men altijd voorzichtig zijn want over de hele Monnikbosstraat zijn er enorme putten. De gemeente Liedekerke beloofde wel om deze maand de Cathemlinde, Monnikbos- en Monnikveldstraat van een nieuw laagje asfalt te voorzien )

  Aan de oprit Smulhoeve zag ik ook een wegwijzer met gekleurde bol hangen.
  Bij mijn thuiskomst in de Herststraat zag ik ter hoogte van mijn woning ook dezelfde wegwijzer met een gekleurde bol hangen. Dus nu wel heel nieuwsgierig naar die gekleurde bollen en stelde ik vast dat het een wegwijzer was voor ‘Tour de Wats’.
  Een fietstocht ter ere van Wats💖.
  Ik ben er zeker van dat heel wat dorpsgenoten hun fiets zullen nemen en/of voor de wandelaars onder ons, hun wandelschoenen zullen aantrekken om dit prachtig initiatief te steunen.
  Via deze uitgestippelde routes zal men inderdaad kunnen genieten onze prachtige streek en vooral van de lekkernijen op de favoriete plekjes van Wats.

  Veel succes en een gemeende dankjewel aan iedereen die dit prachtig initiatief voor Wats en het goede doel diabetes organiseerden.

  Groetjes en aan iedereen veel fiets- en/of wandelplezier,

  @nnick Ymke Yana Yente

 20. Nele Verhaeg

  Lieve Wats, lieve Watsers,
  Gisteren hebben wij de rode tour de Wats gefietst… Het was super! We hebben van elke trap genoten en het was de ideale training voor onze dochter die mee doet aan “zij aan zij”, net zoals jij Wats is ze verliefd op haar fiets. (de broer trouwens ook 😉). Ook al hebben we je niet persoonlijk gekend, je was erbij op onze tocht. En natuurlijk zijn we gestopt in de smulhoeve 😋, hier konden we niet voorbij rijden.
  Lieve groetjes
  Gunther, Nele, Rie en Kato

 21. Bart Scheirlinckx en Sigrid Lauwaert

  Wij (Bart en Sigrid, collega’s van Tilde) hebben vandaag de tour de Wats gefietst. Het was een zeer mooi parcours en het zonnetje was ook van de partij! We hebben, zoals Wats, een ijsje gegeten in de Smulhoeve. Ook al hebben we Wats nooit gekend, hij was in onze gedachten. x

 22. Luk Buyse

  Beste Watsers,
  enerzijds ben ik gelukkig dat jullie genoten hebben van het zoo abonnement, anderzijds vind ik dit een fantastisch initiatief en eerbetoon aan olijke Wats. ik heb hem niet gekend, maar via Magda vernam ik dat het een schattige, olijke knuffelbol was vol verrassingen en streken.
  ik stel voor om jullie Tour de Wats op te nemen in de bubbel-routes die we met het Diabetes Liga Cycling Team recent aan het opstarten zijn, met jullie akkoord uiteraard. Luk Buyse, voorzitter Diabetes Liga en Diabetes Liga Cycling Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een afbeelding (JPG, PNG, GIF).